بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام

بازگشت بادهای «سانتا آنا» به دوزخ لس‌آنجلس

بازگشت بادهای «سانتا آنا» به دوزخ لس‌آنجلس مقامات آتش‌نشانی لس‌آنجلس آمریکا قصد دارند تا پیش از تشدید بادهای هولناک در این منطقه و گسترش آتش، برق را در مقیاس گسترده قطع کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 12
کد خبر: ۲۶۸۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات آتش‌نشانی لس‌آنجلس کانتی با اشاره به بازگشت بادهای خطرناک «سانتا آنا» به این منطقه، از احتمالاً قطع گسترده برق در سراسر منطقه تحت‌الشعاع حریق خبر داده‌اند.

 

آنتونی مارون، رئیس معاونت آتش‌نشانی لس‌آنجلس با هشدار دراین‌باره گفت: قطعی‌های اجتناب‌ناپذیر برق برای امنیت عمومی که پیش از ورود بادهای مرگبار «سانتا آنا» اعمال خواهد شد، برای جلوگیری از درگرفتن آتش‌سوزی جدید حیاتی است و همچنین به حفظ جان انسان‌ها کمک می‌کند.

 

وی افزود: بله، این (قطعی‌ها) جالش‌برانگیر خواهد بود اما قطعاً بهتر از شروع آتشی دیگر است.

 

براساس پیش‌بینی‌ها، بادهای قدرتمند و خشک سانتا آنا پس از آنکه اندکی فروکش کرد، از عصر دیروز (شنبه) دوباره شدت گرفته است. شدت این بادها در طول دیروز به ۱۵ مایل در ساعت کاهش پیدا کرد اما انتظار می‌رود که سرعت آن به ۵۰ مایل در ساعت فزایش بیابد.

 

بادهای خطرناک سانتا آنا به همراه رطوبت پایین و مه اندک، خطر آتش‌سوزی را در سراسر لس‌آنجلس و «وِنچورا» افزایش خواهد داد. همچنین براساس پیش‌بینی‌ها شدیدترین بادها احتمالاً دوشنبه‌شب جنوب کالیفرنیا را در خواهد نوردید و تا چهارشنبه ادامه خواهد یافت.

 

استیو پاول، رئیس شرکت برق منطقه‌ای کالیفرنیا مدعی شد که هرگونه قطعی برنامه‌ریزی‌شده برق با قطعی‌های کنونی که هم‌اکنون لس‌آنجلس را تحت‌الشعاع قرار داده، بی‌ارتباط است. براساس گزارش‌ها در پی قطعی برق در این منطقه حدود ۵۰ هزار نفر بدون برق هستند.

 

براساس گزارش‌ها آتش‌سوزی‌های کالیفرنیا تاکنون به مرگ دست کم ۱۶ نفر منجر شده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار